Mit esztek ma?

Figyelt kérdés

máj. 6. 12:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
Kertből szedett spenótfőzeléket. Volt héjjában főtt krumplim egy szem és azt megsütöttem hozzá kacsazsíron.
máj. 6. 14:30
 12/20 anonim ***** válasza:
29%
Ma semmit. Holnap lesz fizu.
máj. 6. 17:02
 13/20 anonim ***** válasza:
Töltött paprika.
máj. 6. 20:00
 14/20 anonim ***** válasza:
75%
Délre lencsefőzelék volt tojással tegnapról, most este rakottkarfiolt csináltam.
máj. 6. 21:14
 15/20 lencsefőzelék ***** válasza:
48%

#11: De jó neked, hogy te egyből a kertből szeded a főzeléket. A krumplid az inkább héjában főtt.

#14: neked is egy pluszpont.

máj. 7. 00:48
 16/20 anonim ***** válasza:
Ebédre maradt tegnapról tejszínes-paradicsomos penne, vacsorára, mire hazajön a barátom, sütőtök krémlevest fogok készíteni.
máj. 7. 11:36
 17/20 anonim ***** válasza:

Reggelire lekváros pirítós volt, ebédre gombás-darált húsos spagetti lesz sajttal, vacsorára meg a tegnapról maradt hal zöldségkeverékkel.

Semmi extra, a halat és a spagettiszósz mindenképpen meg kell enni.

máj. 7. 11:52
 18/20 anonim ***** válasza:

• Tegnapi reggeli: túrós batyu.

• Tegnapi ebéd: egy májkrémes és egy dupla sajtos szendó.

• Tegnapi vacsora: zöldbabfőzelék rántott párizsivel és rántott sajttal, illetve rizsfújt.

• Mai reggeli: egy földimogyorókrémes-baracklekváros szendó és egy mogyorókrémes szendó.

• Mai ebéd: zöldbabfőzelék sült virslivel.

• A mai vacsora még kérdéses. :D Illetve van még rizsfújt.

35/F

máj. 7. 11:55
 19/20 anonim ***** válasza:
*Párizsival
máj. 7. 11:56
 20/20 anonim ***** válasza:
A tegnapi vacsora sok-sajtos pizza fele volt chips-szel, a rizsfújtat már nem kívántam és azt behoztam mai reggelire. :-) A pizzát már 1 hónappal ezelőtt elraktam, soha nem eszek egész nagy pizzát.
máj. 8. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!