11/20 anonim válasza:
Kertből szedett spenótfőzeléket. Volt héjjában főtt krumplim egy szem és azt megsütöttem hozzá kacsazsíron.
14/20 anonim válasza:
Délre lencsefőzelék volt tojással tegnapról, most este rakottkarfiolt csináltam.
15/20 lencsefőzelék válasza:
#11: De jó neked, hogy te egyből a kertből szeded a főzeléket. A krumplid az inkább héjában főtt.
#14: neked is egy pluszpont.
16/20 anonim válasza:
Ebédre maradt tegnapról tejszínes-paradicsomos penne, vacsorára, mire hazajön a barátom, sütőtök krémlevest fogok készíteni.
17/20 anonim válasza:
Reggelire lekváros pirítós volt, ebédre gombás-darált húsos spagetti lesz sajttal, vacsorára meg a tegnapról maradt hal zöldségkeverékkel.
Semmi extra, a halat és a spagettiszósz mindenképpen meg kell enni.
18/20 anonim válasza:
• Tegnapi reggeli: túrós batyu.
• Tegnapi ebéd: egy májkrémes és egy dupla sajtos szendó.
• Tegnapi vacsora: zöldbabfőzelék rántott párizsivel és rántott sajttal, illetve rizsfújt.
• Mai reggeli: egy földimogyorókrémes-baracklekváros szendó és egy mogyorókrémes szendó.
• Mai ebéd: zöldbabfőzelék sült virslivel.
• A mai vacsora még kérdéses. :D Illetve van még rizsfújt.
35/F
20/20 anonim válasza:
A tegnapi vacsora sok-sajtos pizza fele volt chips-szel, a rizsfújtat már nem kívántam és azt behoztam mai reggelire. :-) A pizzát már 1 hónappal ezelőtt elraktam, soha nem eszek egész nagy pizzát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!