Sajtostallér sütő használata?
Figyelt kérdés
Nem rég vettem egy tallér sütőt, azt a régi fajtát, de nekem belesül, illetve odaragad a tészta a sütőre. Ez mitől lehet? Vagy mit csináljak másképp, hogy sikerüljön? Úgy sütnék már, annyira imádom, de így nem tudok.ápr. 27. 19:09
1/3 anonim válasza:
Lehet nem jó a tesztád receptje. Ba tartalmaz elég zsiradékot,akkor nem.ragad bele. Az első lehet beleragad de utána jó kell lennie. Én elö szoktam melegíteni mindkét felét és utána teszem a tésztát bele.
3/3 anonim válasza:
A jó sajtos tallér tésztájának minimum az egyharmada sajt. Kizárt, hogy letapadjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!