Ki mit főz ma vacsorára?
#10
+ egy bónusz tanács diéta mellé.
Főzz előre, mérd ki az adagjaid előre és ne úgy egyél, hogy ott a fazékba a kaja és szedsz és éppen akkor még ennél, ezért még szedsz és szedsz.. szóval segíteni tud, ha ki van mérve az adagod ami a megengedett kalóriád és azt megeszed és idővel megszokod, hogy azt eszed ami előre el van készítve és ki van mérve. Így könnyebb elkerülni a pillanat hevéből fakadó még egy kicsit eszek.. részt.
Padlizsánkrémes pirítós lesz. Napközben van főtt étel inkább. Most rakott kelkáposzta volt. Előtte sült tarja bulgurral és friss salátával, előtte töltött csirkecomb hagymás tört krumplival és uborkasalátával, előtte juhtúrós sztrapacska, volt zöldséges tócsni és fasírt borsófőzelékkel, előtte meg hortobágyi palacsinta. Nagyjából ezek voltak az utóbbi időben. Nem vagyunk levesesek. Néha húsleves vagy gombakrémleves.
Remélem, tudtam adni ötleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!