Így még jó lehet a (disznó)hús?
Torost készítek. Amikor odatettem a húst pont akkor kezdett sírni a kicsi és meg kellett etetnem így felengetem a húst vízzel, gondoltam nem lesz baj.
Csakhogy mikor visszaértem a hús annyi levet eresztett, hogy rendesen ázott benne, esélye nem volt pirulni. Szóval levettem a fedőt és megvártam, hogy elfője a levét, utána be is barnult a hús, de mintha semmi hagyma nem lenne benne már. Felöntöttem vízzel újra. Kérdés, hogy jó lesz-e így, meg fog-e rendesen puhulni a hús és lesz-e egyáltalán valami szaftja vagy vágjak még bele hagymát? (Fél kiló húshoz egyébként két közepes hagymát vágtam.)
Én mondjuk ilyen esetben lehúznám a tűzről, mert gyulladt már meg rizs, úgy, hogy hirtelen más dolgom akadt és ne volt időm figyelni.
Na, azóta erre külön figyelek, mert gáz volt a szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!