Gyakorlott háziasszonyok melyik sodrófa a jobb nektek, a sima rúd vagy a forgó hengeres? Abból pedig a fa vagy a szilikon?
Figyelt kérdés
ápr. 1. 13:15
1/11 anonim válasza:
Én sima fa rudat használok (hengerest próbáltam fából, nincs vele baj, de nekem felesleges)
2/11 anonim válasza:
Simát jobban szeretem pedid dolgoztam már a másik fajtával is.
3/11 anonim válasza:
Nekem fa van, és nincs benne mozgó alkatrész, egy darab az egész. Ez így nekem jó, nem törik, néha be kell olajozni, de ennyi.
4/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
Nekem több van, másfajta tésztákhoz másfélét használok.
7/11 anonim válasza:
Sima rúd könnyebb vele irányítani a tésztát a másik nekem mindig megcsúszik.
10/11 anonim válasza:
Sima fa nyújtófát használok, ennek az az oka, hogy amikor elkezdtem a saját hátartásomat, akkor a legelső boltban ez volt kapható. Létezik az a szilikonos üreges, amibe tetszés szerint hideg vagy meleg vizet lehet tölteni, azt szívesen kipróbálnám, de annyira nem, hogy most vegyek egy második ilyen cuccot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!