Mit tennétek még ebbe az ételbe? Főleg milyen fűszert?
Figyelt kérdés
Tepsiben üsszesütök szalonnát, krumplit, hagymát és a tetejére sertéslapockát.
Mit lehet még belerakni? Esetleg kolbászt? Az jó lenne bele? És persze só, borson kívül hogy fűszerezzem, hogy finom legyen? Köszi!
2010. okt. 25. 18:36
2/7 anonim válasza:
Jah,kolbász mehet bele..,el nem rontja,sőőt!Dobálhatsz be melé pár gerezd fokhagymát is...,én a són borson kivül más fűszert nem tennék bele!Nem kell mindig túlbonyolitani,mert nem biztos hogy jobb lesz!;)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi :) Akkor megy bele még paprika, fokhagyma, kolbász és sajt... már most éhen halok :D
2010. okt. 25. 18:51
4/7 anonim válasza:
Vagy esetleg egy kis mustáros tejföl.
5/7 anonim válasza:
Én majoránnát tennék bele, a zsírosabb ételekhez kiváló, segíti az emésztést.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, raktam bele mindent, benn van a sütőben :)
Hát remélem, nem lesz nagyon zsíros, semmi plusz zsiradékot nem tettem alá, csak ami a húsokból kisül... megírom majd, milyen lett :)
2010. okt. 25. 19:16
7/7 anonim válasza:
Legközelebb esetleg 1 sor savanyú káposzta, jól kicsavarva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!