Miért puffad fel a brownie és ég oda a sütőben 20 perc után?
Figyelt kérdés
Mindent úgy csináltam, ahogy a receptben van írva, és talán arra gondoltam, hogy lehet a sütéssel van a gond? 180 fokon légkeverésessel csináltam...2024. jan. 27. 12:53
1/4 anonim válasza:
Minden suto mas. Ki kell tapasztalni.
Amugy a felpuffadas teljesen oke egy brownienal. Ha megeg a teteje vedd le a legkeverest. Vagy fedd le lazan alufoliaval
2/4 anonim válasza:
A brownie recept tuti jó? Sok sz@rt találni a neten 🤔
Én láttam már olyan videót, aminek a komment szekciójában derült ki, hogy volt benne só meg sütõpor, de a listáról kimaradt...🫣
A puffadás egyébként normális, ha kiveszed a sütõbõl összeesik és már jó.
Az enyém is így szokta, és a közebe még mozog amikor kiveszem, miután kihült, pont jó.
Én a Green&Black nevû csokis cég receptjét szoktam
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, valóban a recepttel volt a gond, 45 perc helyett elég volt neki 28 perc és tökéletes lett, köszi mindenkinek :)
2024. febr. 18. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!