Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért puffad fel a brownie és...

Miért puffad fel a brownie és ég oda a sütőben 20 perc után?

Figyelt kérdés
Mindent úgy csináltam, ahogy a receptben van írva, és talán arra gondoltam, hogy lehet a sütéssel van a gond? 180 fokon légkeverésessel csináltam...
2024. jan. 27. 12:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Minden suto mas. Ki kell tapasztalni.

Amugy a felpuffadas teljesen oke egy brownienal. Ha megeg a teteje vedd le a legkeverest. Vagy fedd le lazan alufoliaval

2024. jan. 27. 22:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

A brownie recept tuti jó? Sok sz@rt találni a neten 🤔

Én láttam már olyan videót, aminek a komment szekciójában derült ki, hogy volt benne só meg sütõpor, de a listáról kimaradt...🫣



A puffadás egyébként normális, ha kiveszed a sütõbõl összeesik és már jó.

Az enyém is így szokta, és a közebe még mozog amikor kiveszem, miután kihült, pont jó.


Én a Green&Black nevû csokis cég receptjét szoktam

2024. jan. 27. 22:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a recepttel van a baj.
2024. jan. 28. 08:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, valóban a recepttel volt a gond, 45 perc helyett elég volt neki 28 perc és tökéletes lett, köszi mindenkinek :)
2024. febr. 18. 13:11

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!