Az a étolaj amiben sütöttem húst, krumplit, hagymát stb azt fel lehet használni rántásnak főzelékhez?
Figyelt kérdés
2024. jan. 24. 17:30
1/11 anonim válasza:
Át kell szűrni, ha tiszta, nem darabos, akkoe igen, fel lehet.
Kizárólag halsütés után ne használd.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ halat nem sütöttem az olajban, készítettem rántást a használt olajból és másnapra az étel felfort pedig nem lett kint hagyva, akkor nem a használt olajtol fort fel.
2024. jan. 24. 17:45
4/11 anonim válasza:
Én nem szoktam, ha átszűröd, akkor is van már íze.
6/11 anonim válasza:
Próbáltam kezdő háziasszony koromban, szörnyű lett.
7/11 anonim válasza:
Te meginnál teát olyan vízből, amiben előtte virslit főztek?
8/11 anonim válasza:
Többször sütök olajban, de főzelékhez én sem használnám.
35/F
9/11 anonim válasza:
Elméletben fel lehet, gyakorlatban undorító íze lesz.
10/11 anonim válasza:
Nem tanácsos többször használni az olajat, mert egyre több egészségre káros anyag halmozódik fel benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!