Ki, hogy szórja rá a tortára a port, hogy megmaradjon és egyenletes is legyen rajta? Készitett már valaki kis kompresszor szerű akármit amivel rá lehet fujkálni pl. a ledarált kekszet?
Figyelt kérdés
jan. 18. 13:24
1/6 anonim válasza:
Attol fugg milyen port. Pl a kakaoport en siman szurobe teszem es szitalok vele a torta felett.
Ha az oldalat akarod bevoni akkor a markodba veszed amivel bevonnad es kezzel korbetapasztod az oldalat
2/6 A kérdező kommentje:
Úgy jól be is nyomkodom :(
jan. 18. 14:56
3/6 anonim válasza:
Csak lefújni tudod, rá kicsit nehéz lenne. finom szitán vagy szűrőn vagy erre készült célszerszámot használva lehet a tetejére rászórni. De kekszórást én még nem láttam.
4/6 anonim válasza:
Nem is tudom mivel fujnád rá.Kis szűrőből rászórod.
5/6 anonim válasza:
A nagyobb darabos dolgokat kézzel morzsolom, a port szitálom a felületre.
6/6 A kérdező kommentje:
Kézzel morzsolod? No, de hogy kerül fel az oldalára?
jan. 19. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!