Ebbe mit kell tennem, hogy keményebb éegyen és tudjam használni torta kenéshez, diszítéshez?
Jobb lett volna rendes tejszínt venni.
De csomag zselatin plusz egy kanál Aranka krémport és használható lesz.
Ha beleraktada zselatint átkeverés után gyorsan kell vele dolgozni.
"Elkészítés:
1. 150 ml hűtőben lehűtött tejet kimérünk, és egy keverőtálba öntjük.
2. A tejhez hozzáadjuk a tasak tartalmát.
3. Gépi habverővel először fél percig a legalacsonyabb, majd további 2-3 percig magasabb fokozaton kemény habbá verjük.
4. A kész habot a kívánt módon azonnal felhasználhatjuk.
Fontos:
Az elkészített habot legfeljebb 24 órát tároljuk hűtőszekrényben.
Tipp:
A habból nyomózsák segítségével készíthetjük a legszebb dekorációt.
Elkészítés és felhasználás
Felhasználható sütemények, desszertek és gyümölcskelyhek díszítéséhez, illetve torták töltésére."
Ez alapján hűtőbe kell tenni és akkor keményebb lesz. Illetve vannak habfixáló porok. Az is segíthet.
Ezt a rettenetet meg sem kellene venni. Nézted az összetevőket? Cukor van benne legnagyobb mennyiségben és pálmaolaj.
Tejszínt és mascarponet keverj össze. Én is azt használom sikerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!