Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ebbe mit kell tennem, hogy...

Ebbe mit kell tennem, hogy keményebb éegyen és tudjam használni torta kenéshez, diszítéshez?

Figyelt kérdés
jan. 18. 12:34
 1/5 A kérdező kommentje:
jan. 18. 12:34
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Tejszínhab nem való kenéshez, díszítéssel. Eseeg szoktak a habtejszínt mascarponeval keverni de nem tudom ezzel a poros dologgal mukodik e
jan. 18. 12:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
88%

Jobb lett volna rendes tejszínt venni.

De csomag zselatin plusz egy kanál Aranka krémport és használható lesz.

Ha beleraktada zselatint átkeverés után gyorsan kell vele dolgozni.

jan. 18. 12:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
75%

"Elkészítés:

1. 150 ml hűtőben lehűtött tejet kimérünk, és egy keverőtálba öntjük.

2. A tejhez hozzáadjuk a tasak tartalmát.

3. Gépi habverővel először fél percig a legalacsonyabb, majd további 2-3 percig magasabb fokozaton kemény habbá verjük.

4. A kész habot a kívánt módon azonnal felhasználhatjuk.


Fontos:

Az elkészített habot legfeljebb 24 órát tároljuk hűtőszekrényben.


Tipp:

A habból nyomózsák segítségével készíthetjük a legszebb dekorációt.

Elkészítés és felhasználás


Felhasználható sütemények, desszertek és gyümölcskelyhek díszítéséhez, illetve torták töltésére."


Ez alapján hűtőbe kell tenni és akkor keményebb lesz. Illetve vannak habfixáló porok. Az is segíthet.

jan. 18. 12:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a rettenetet meg sem kellene venni. Nézted az összetevőket? Cukor van benne legnagyobb mennyiségben és pálmaolaj.

Tejszínt és mascarponet keverj össze. Én is azt használom sikerrel.

jan. 18. 15:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!