Anyósomék holnap jönnek ebédre. Azt kérte, bambuszrügyes csirkemellet kér. Ezt hogyan készítsem el? Ismertek valami ínyenc avagy ehető receptet?
Vendégségben nem szokás kívánságműsort játszani.
Hogy lehet ilyen pofátlanúl egy átlagos magyar ember számára ismeretlen hozzávalójú ételt kérni?
Nekem 3-4 ételt kellett elrontani míg rá nem jöttem, hogy milyen arányban kellenek a hozzávalók egy egyszerű teriyaki szószhoz.
Menyjen az étterembe a kedves anyós.
"Nekem 3-4 ételt kellett elrontani míg rá nem jöttem, hogy milyen arányban kellenek a hozzávalók egy egyszerű teriyaki szószhoz."
Akkor nem igazán tudsz fözni!
#18 Sajnálom, de itt nem főznitudás verseny van. 🥺
Kérlek taníts engem, ó bölcs 18-ik válaszoló mester!
Ennyi prolit, mint az eddig válaszolók😂
A Lidlben ázsiai hetek alatt kb. 500Ft ez a hihetetlenül ismeretlen, egzotikus összetevő. Mivel ezt kivárni nincs ideje a kérdezőnek, így kénytelen lesz kemény 900Ft-ért megvenni inkább a Tescoban, Sparban a Shan'shi márkájút. A szójaszósz lesz még 4-500, az is földhöz vág mindenkit.
Akinek meg simán a név alapján nem triviális, hogy hogy kell elkészíteni, annak szintén gratulálok😂 Súgok: pont ugyanúgy, mint a hagymás csirkét. Meg a brokkolis csirkét. Meg a gombás csirkét. Meg az összes többi simán serpenyőben, wokban, kevés szósszal hirtelen összesütött csirkeételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!