Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Anyósomék holnap jönnek...

Anyósomék holnap jönnek ebédre. Azt kérte, bambuszrügyes csirkemellet kér. Ezt hogyan készítsem el? Ismertek valami ínyenc avagy ehető receptet?

Figyelt kérdés
jan. 13. 08:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
59%
8-as véleményét adom. Rendelnék neki. De komolyan, ez milyen kérés már? Rántott kaviárt nem akar?
jan. 13. 14:50
 12/23 anonim ***** válasza:
81%
A legjobb ötlet a 8-as, ugyanis ilyen étel igazánból nincs, a neten sincs egyetlen értelmes recept sem.
jan. 13. 14:50
 13/23 anonim ***** válasza:
86%
csirkemell +Uncle Bens szósz azt kėsz.
jan. 13. 16:23
 14/23 anonim ***** válasza:
52%
Melyik kretén pontozta le a négyest, ő legalább segített, azaz a kérdésre válaszolt.
jan. 13. 16:58
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

[link]

szerintem ezt a szinvonalat varja amit kb az auchan melletti kinaibol ismer.

jo lesz neki.

jan. 13. 21:01
 16/23 anonim ***** válasza:
50%

Vendégségben nem szokás kívánságműsort játszani.

Hogy lehet ilyen pofátlanúl egy átlagos magyar ember számára ismeretlen hozzávalójú ételt kérni?

Nekem 3-4 ételt kellett elrontani míg rá nem jöttem, hogy milyen arányban kellenek a hozzávalók egy egyszerű teriyaki szószhoz.

Menyjen az étterembe a kedves anyós.

jan. 13. 21:10
 17/23 anonim ***** válasza:
82%
15-ös: Igazad lehet, ez a recept az anyósnak megfelelö! Viszont olyan receptet magamnak garantáltan nem készítenék, ahol "kínai" ételhez "olivaolajat" használ! Az ott tradicionálisan nem ismert!
jan. 13. 21:17
 18/23 anonim ***** válasza:
19%

"Nekem 3-4 ételt kellett elrontani míg rá nem jöttem, hogy milyen arányban kellenek a hozzávalók egy egyszerű teriyaki szószhoz."

Akkor nem igazán tudsz fözni!

jan. 13. 21:17
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

#18 Sajnálom, de itt nem főznitudás verseny van. 🥺

Kérlek taníts engem, ó bölcs 18-ik válaszoló mester!

jan. 13. 21:45
 20/23 anonim ***** válasza:
13%

Ennyi prolit, mint az eddig válaszolók😂

A Lidlben ázsiai hetek alatt kb. 500Ft ez a hihetetlenül ismeretlen, egzotikus összetevő. Mivel ezt kivárni nincs ideje a kérdezőnek, így kénytelen lesz kemény 900Ft-ért megvenni inkább a Tescoban, Sparban a Shan'shi márkájút. A szójaszósz lesz még 4-500, az is földhöz vág mindenkit.

Akinek meg simán a név alapján nem triviális, hogy hogy kell elkészíteni, annak szintén gratulálok😂 Súgok: pont ugyanúgy, mint a hagymás csirkét. Meg a brokkolis csirkét. Meg a gombás csirkét. Meg az összes többi simán serpenyőben, wokban, kevés szósszal hirtelen összesütött csirkeételt.

jan. 13. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!