Sütött már valaki jénaiba vargabélest?
Figyelt kérdés
Nincs itthon rendes tepsim csak jénai meg az a lapos gáztepsi.
Egyébként most sütök először vargabélest, esetleg valami tipp ezzel kapcsolatban?
jan. 11. 08:41
1/10 anonim válasza:
JénaiBA nem, jénaiBAN igen!
A jénai úgy müködik mint egy tepsi, csak kicsit tovább tart, mire megsül benne az étel.
2/10 anonim válasza:
Ugyanúgy megsül benne, mint a másikban. Csak kövesd a receptet.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
jan. 11. 09:03
4/10 anonim válasza:
Én is jénaiban szoktam, pont azért, mert magas falú tepsim nincs.
5/10 anonim válasza:
Teljesen jó benne, hőálló és nem nagy.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mit ronthattam el, de az normális, hogy olyan mintha zsíros lenne/olajos? 😅
Pontosan követtem a receptet.
jan. 11. 16:34
7/10 A kérdező kommentje:
Most jöttem rá, hogy 5dkg-ot ír a recept és én 50gramm helyett 500grammot raktam bele :(
jan. 11. 16:36
8/10 anonim válasza:
#7 Miből, vajból? Az tényleg sok. Sajnálom, legközelebb majd sikerül. Tudod, kutyának sem jó az első kölyke...
9/10 anonim válasza:
Én azt se tudtam, hogy lehet másban is, mert nekem csak jénaim van.
Fél kiló vajat tettél bele?
Nem semmi
10/10 anonim válasza:
Én csak a tetejére teszek pár darab vajreszeléket, csak épphogy annyit, h a réteslap ne legyen száraz. Még 5 deka se kell, talán 1-2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!