Sajtos roló forma helyett mit lehetne hasznalni,es kb hany cm átmérőjűnek kell lennie?
Figyelt kérdés
Szeretnem kiprobalni,van leveles tesztam,de meg sose csinaltam.2023. dec. 22. 05:53
1/10 anonim válasza:
Van több méret belőle és általában kicsit szűkűl hogy sütés után lejöjjön.
Esetleg seprűnyél 5cm-es darabokra vágava.
Helyedben helyi százas boltban vennék fém hengert neki.
3/10 A kérdező kommentje:
Utolso,tedd te arra nyugodtan,en kihagyom,koszi.
2023. dec. 22. 08:53
4/10 anonim válasza:
Ahogy az 1.írta! A rendes forma a legjobb mert szűkül az egyik vége és egyszerűbb lehúzni, pláne melegen még arról is néha macerás!
5/10 A kérdező kommentje:
Oke,akkor veszek valahol,bar attol tartok,sokat nem fogom hasznalni plane ha nem sikerul..
2023. dec. 22. 10:36
6/10 A kérdező kommentje:
Marmint elkesziteni...mert meg sose sutottem ilyet.Be kell olajozni a formát előtte gondolom.
2023. dec. 22. 10:37
7/10 anonim válasza:
A frissentarto fólia gurigáját tekerd be alufóliával, azon meg tudod sütni.
8/10 A kérdező kommentje:
Koszi,jo otlet.
2023. dec. 22. 12:28
9/10 anonim válasza:
Mi egy évbe egyszer csinálunk ilyet, de rendes formával mert egyszerűbb!
A "seprő nyélre" vagy akármire tekergetni fóliát nem hiszem hogy jó, de beválhat! De mi sütünk 50-60 db-ot és egyszerűbb tepsibe pakolni darabonként.
10/10 anonim válasza:
Fakanál nyelére alufolia, rá a tészta és úgy sütöm, a végén a fóliát ki lehet húzni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!