Hogy szeretitek legjobban a krumplit? Főzve, párolva, vagy sütve?
Figyelt kérdés
2023. nov. 10. 09:32
11/14 anonim válasza:
Leginkább sehogy, de a petrezselymes krumpli és a krumplipüré még az "épp, hogy ehető" kategóriában van.
12/14 anonim válasza:
Sütve, hasábra vágva, szelve, nagy kockákra. Főve krumpli saláta gazdagon tejföllel és majonézzel sok darabolt főtt tojással, kevés vöröshagymával. Zöldség zöldjével párolva, stb.
13/14 anonim válasza:
A krumplit krumplival szeretem, mindegy hogyan készült. Inkább egy kiló krumpli, mint egy deka rizs.
14/14 anonim válasza:
Pürének ha jól el van készítve szeretem, petrezselymes krumpli elmegy, mindenhogy máshogy bleh.. sosem értettem miért imádják ennyien, főleg sütve. Se az íze se az állaga nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!