A kávé elveszíti koffein hatását ha süteménybe teszem és kisütöm?
Figyelt kérdés
2023. nov. 5. 08:10
2/5 anonim válasza:
Nem veszti el, de ez nem is baj. A süteményt azért esszük, hogy felpörgessen. A cukor és koffeintartalom együtt nagyon jól hat!
3/5 anonim válasza:
Kisutve talan igen. Kremekbe szoktak tenni es nem sutni, ugy pedig hatasa van, gyerekeknek nem adnek.
Biztos, hogy sutned, mint a kakaoport? Van ilyen recept?
4/5 anonim válasza:
A sütést kibírja a koffein, hisz a tészta belseje alig haladhatja megy a 100 Celsius fokot. A sült kéreg sem haladja meg a 150 fokot, a koffeines kávé pedig ennél erősebben is pörkölt lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!