Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A kávé elveszíti koffein...

A kávé elveszíti koffein hatását ha süteménybe teszem és kisütöm?

Figyelt kérdés
2023. nov. 5. 08:10
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Nem veszti el.
2023. nov. 5. 09:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Nem veszti el, de ez nem is baj. A süteményt azért esszük, hogy felpörgessen. A cukor és koffeintartalom együtt nagyon jól hat!
2023. nov. 5. 10:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
21%

Kisutve talan igen. Kremekbe szoktak tenni es nem sutni, ugy pedig hatasa van, gyerekeknek nem adnek.

Biztos, hogy sutned, mint a kakaoport? Van ilyen recept?

2023. nov. 5. 12:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
84%
A sütést kibírja a koffein, hisz a tészta belseje alig haladhatja megy a 100 Celsius fokot. A sült kéreg sem haladja meg a 150 fokot, a koffeines kávé pedig ennél erősebben is pörkölt lehet!
2023. nov. 5. 12:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim válasza:
Nem
márc. 2. 22:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!