Mit főzzek magamnak amit kollégiumba fel tudok vinni?
Figyelt kérdés
Másodéves egyetemista vagyok hétvégente általában hazajárok azonban nem tudom milyen ebédet készítsek magamnak itthon amit legalább szerdáig tudnék enni. Lenne ötletetek hogy mit pakoljak be itthon? Eddig gyakran ettem menüt étteremben azonban szeretnék kicsit spórolni és a saját ebéddel sokat tudnék. Köszi a segítséget:)2023. szept. 17. 23:45
1/9 anonim válasza:
Pl.: töltött káposztát, káposztás cvekedlit, mákos tésztát, stb.
2/9 anonim válasza:
Pörköltet, egybesült húst, lecsót, fasírtot, bármilyen főzeléket, rakottast, főtt tésztákat. Gondolom, hűtő van.
3/9 anonim válasza:
Amit szeretsz, hűtőben eláll bármi.
4/9 anonim válasza:
Van fagyasztó része a hűtőnek? Nálunk előző évben volt, a töltöttkáposzta kiolvasztva is remek. :D
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket, igen szerencsére van hűtőnk a szobában!
2023. szept. 19. 20:28
6/9 anonim válasza:
Tejes, tejfölös, tojásos ételeket, tésztákat inkább csak frissen (max mésnapig), de a pörköltek, sült húsok, rizs, krumpli elállnak bőven három napig is a hűtőben, jól záródó edényekben.
7/9 anonim válasza:
lecso!!! Aztan egyik nap bele vagsz pl virslit es rizzsel masik nap tesztaval harmadik nap tojast kenyerrel csinalsz hozza
8/9 anonim válasza:
A lecsót tarhonyával szeretem a legjobban, de már ettem lecsós melegszendvicset is, és bár első hallásra furcsa lehet, de nekem nagyon ízlett :))
9/9 anonim válasza:
rizs,fasirt(akár húsos,akár vegán)
krumpli(tört,sült,petrezselymes,krokett,tócsni)
lángos
tészták mind
borsófőzelékek
banán,joghurt,puding,mákoskifli,lekvárosbukta,túróstáska,medvesajt,müzli,jóreggeltkeksz,gabonapehely stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!