Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyiben lesz más az étel...

Omnifix2 kérdése:

Mennyiben lesz más az étel 100 fokon szuvidolva, mint mondjuk 70 fokon?

Figyelt kérdés
Magyarán minek vegyek drága szuvid gépet, ha hasonló hatást érhetek el a tűzhelyen egy lábosban 98-100 fokon gyöngyöző vízbe dobott vákuumtasakkal?

2023. aug. 19. 21:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon. 100 fokon nem lehet szuvidolni, annak pont az alacsonyabb hőfok a lényege.
2023. aug. 19. 22:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
100 fokon simán megfő és a sous-vide gépeken tizedre pontosan hozza a vízhőfokot.Pont ez a lényege az alacsony hőfokon való parolásnak.
2023. aug. 20. 08:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!