Omnifix2 kérdése:
Mennyiben lesz más az étel 100 fokon szuvidolva, mint mondjuk 70 fokon?
Figyelt kérdés
Magyarán minek vegyek drága szuvid gépet, ha hasonló hatást érhetek el a tűzhelyen egy lábosban 98-100 fokon gyöngyöző vízbe dobott vákuumtasakkal?2023. aug. 19. 21:39
1/2 anonim válasza:
Nagyon. 100 fokon nem lehet szuvidolni, annak pont az alacsonyabb hőfok a lényege.
2/2 anonim válasza:
100 fokon simán megfő és a sous-vide gépeken tizedre pontosan hozza a vízhőfokot.Pont ez a lényege az alacsony hőfokon való parolásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!