Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ez csak nálam van így? Többi lent

Ez csak nálam van így? Többi lent

Figyelt kérdés
Talán hihetetlenül hangzik, de én gyerekkorom óta akárhányszor ettem zserbót, mindig, háromból legalább két szeletben volt valamelyik harapásnál egy kis, kemény valami, talán dióhéj darab. De ez semmilyen más dió tartalmú süteményben nem fordult elő. Csak én vagyok ilyen szerencsétlen hogy mindig kifogtam?

2023. aug. 19. 18:53
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk is előfordult a leggondosabb válogatás során is, hogy belekerül(t) héj, ahogy a meggyes sütik esetében mag.
2023. aug. 19. 19:31
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

En azt nem ertem, miert zserbo.

Hazi keszitesunel soha nem volt benne semmi, mi magunk tortuk a diot.

Bolti dolgokba sokminden kerulhet, de ez esetben barmilyen diosba.

2023. aug. 19. 19:55
 3/8 A kérdező kommentje:

1

Na de majdnem minden alkalommal?

2

Szerinted én értem? :xd

2023. aug. 19. 20:22
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Engem egyszer barátnőm házi meggyes pitével kínált és mondta, hogy vigyázzak, maradhatott benne mag. Az első falat után egy komplett meggyszárat szedtem ki a számból.
2023. aug. 19. 21:19
 5/8 anonim ***** válasza:
89%

Mindig, mindenki zserbójával ez a gondod?

Mert nálunk (anyámnál) soha nem volt benne héj, a nagyikáménál már elő-elő fordult, mert részben nagyon rosszul is látott már, meg már nem is volt olyan precíz.

Valójában nem értem az egészet, mert anyám amikor darálja a diót, a héjnál megakad és recseg-ropog. Akkor azt az adagocskát átnézi és kiszedi ami belekerült. Eleve nagyon ritkán veszünk daráltat, mert arányában sokkal drágább és akármi lehet benne, de aki ilyet vesz, miért nem nézi át?

2023. aug. 19. 22:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet tényleg nincs szerencséd a zserbóval.
2023. aug. 20. 08:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én emiatt nem merek diós beiglit venni csak mákosat. Mindigy így járok és féltem a fogamat. Szerintem a bolti diókeverék ilyen, a házi darálásúra lehet vigyázni. De gondolom nagyüzemben ez óhatatlan, hogy héj is kerül bele.
2023. aug. 20. 10:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Na nekem a beiglivel sosem volt baj
2023. aug. 20. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!