Nincs meg valakinek a Tóth Gabi féle rakott káposzta (húsos rizses rakott tál) receptje? A Vacsora csatában készítette,nagyon finom volt.
Azt nem láttam.Ezért nem tudom pontosan mit csinált..De itt van helyette ez.Ez is jóféle.És egy mesterszakács mutatja be az étel készítését.Ezért nem gondolom,hogy az énekesnő ennél jobbat alkotott.
Ez ugyan elvileg másik müsorból való, de jó eséllyel ugyanaz:
2-es: egy "mesterszakács" nem feltétlen készít jobb ételt, mind egy énesknö, ha neki véletlena fözés a hobbija, sok esetben éppen ellenkezöleg.
Másrészt ha a kérdezö konkrétan azt a receptet keresi, nem feltétlen jó helyette egy random másik.
5
Oké..De elnézve finom lehet az a étek amit komponál a videóban..Nem vagyok mestere a főzésnek.Sőt..Igazából csak a legutóbbi időkben és leginkább kényszerből,szükségből foglalkozom vele.De ennek a fazonnak az útmutatása alapján elkészítettem néhány ételt.És azok egész jók voltak.Tehát nem beszél baromságokat.Ezért merem ajánlani ezt a receptet.A mesterszakács meg nem idézőjeles hiszen az..
8,9
Van több száz recept videója.És azok között megtalálhatóak a könnyedebb ételek is..Zsíros..Lehet.De én nem fosok a nehezebb eledelektől.Nekem kell a kalória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!