Én igen, de sokat nem variálok vele (a cukrom miatt édesburgonyát használok). Egy sütőzacskóba teszem a felkockázott burgonyát, kevés olívaolajat locsolok rá, és szárított rozmaringot (frissel persze jobb). Lezárom a tasakot, szúrok rá néhány kisebb lyukat, és tolom is be a sütőbe.
Sokféle ízesítés stb. van, én ezt ismerem, szeretem.
2023. aug. 11. 12:49
Hasznos számodra ez a válasz?
2/14 anonim válasza:
Én krumplit lekarikázom, füstölt-főtt bacon-t nagyobb kockákra vágom, hagymát fél karikákra vágom, majd rétegesen a tepsibe lerakom, míg el nem fogynak az összetevők. Alufóliával befedem, majd fél puha állapotig az alufólia alatt párolom, majd leveszem róla az alufóliát, és szép pirosra sütöm. Van amikor teszek sajtot is a tetejére, vagy tejfölt, de ezeket csak akkor amikor már levettem róla a fóliát. Nagyon finom, mi így szeretjük.
2023. aug. 11. 12:55
Hasznos számodra ez a válasz?
3/14 anonim válasza:
Nem.
2023. aug. 11. 13:02
Hasznos számodra ez a válasz?
4/14 anonim válasza:
Cikkekre vágom só,bors olajjal átforgatom.Fólia alatt tepsiben kb 45 perc majd fólia nélkül újabb 45 perc hogy piros legyen.
2023. aug. 11. 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?
5/14 anonim válasza:
szeretem
karikákra vágott krumpli, hozzá apróra vágott hagyma a teteéje szalonna szelaetek.
És hozzá meg valamilyen sűlt hús, sült kolbász sült csirkecomb
nyami:)
2023. aug. 11. 13:44
Hasznos számodra ez a válasz?
6/14 anonim válasza:
Nagyon
2023. aug. 11. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?
7/14 anonim válasza:
Tegnap és ma is az volt az ebéd, nagyon szeretjük. Nem bonyolítom túl, felkockázom, olívaolaj-sóval átforgatom, 200 fok, légkeverés, szétterítem a tepsin, kb. 40-50 perc és kész, a külseje roppanós, a belseje puha. Általában alaposan lecsutakolom, és héjastól sütöm, nem hámozgatok.
2023. aug. 11. 15:13
Hasznos számodra ez a válasz?
8/14 anonim válasza:
Krumplit mindenhogy.
2023. aug. 11. 17:47
Hasznos számodra ez a válasz?
9/14 anonim válasza:
Szeretem a krumplit, olasz tepsiset szoktam csinalni köretnek:
Héjas krumpli, rozmaring, olívaolaj, balzsamecet, só bors, néha egy kis citromleve.
Erre szoktam tenni fűszerezett csirkemelleket, és kész a vasárnapi ebéd 2000 forintból.
Általában valami desszert követi.
2023. aug. 11. 21:04
Hasznos számodra ez a válasz?
10/14 anonim válasza:
Héjában főtt krumit, és cikkekre vágott hagymát teszek a sültek mellé a tepsibe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!