40 főre melyik a leg praktikusabb desszert, amit előre el lehet készíteni?
Tiramisu vagy somlòi :)
Nagyobb adagban is elkeszithetö könnyen.
Mire kéne? Komoly alkalom terített asztalnál szép ruhában, ténylegesen desszert funcióval? Vagy kerti bográcsozáshoz falatozni, esetleg pogácsajellegű harapnivaló?
Utóbbihoz ajánlanám a low-effort specialitásomat: fogsz egy leveles tésztát (bejelölöd a felénél, akár úgy, hogy összehajtod, "megélezed", aztán visszahajtod), szépen ráhelyezel a felére bacon csíkokat, úgy szorosan egymás mellé. Ráhajtod a másik felét, megkened tojással, sajtot szólsz rá, mint a pogácsára. Nagyon éles késsel csíkokra vagy négyzetekre vágod, mehet a tepsibe, előmelegített sütőben hamar kész (én mindent 180-200 fokon sütök).
Néha szégyellem magam, hogy egy ennyire munkaigénytelen rágcsálnivalóval akkora sikerem van. Összejövetelkor előre kérni is szokták, hogy "szalonnás sütit" vigyek.
Köszönöm a válaszokat!
Olyan sütikre gondoltam amit több nappal a buli előtt elkészíthetem.
Linzer félék. Kókusztekercs.
Nem tudom vajas piskótás dolgok meddig állnak el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!