Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Születésnapi menü 9 felnőtt...

Születésnapi menü 9 felnőtt és 3 gyerek részére?

Figyelt kérdés

Sajnos a sütőm nem jó. A férjem 40. születésnapja lesz.

Anyósomèk azt mondták levest ne is készítsek mert nem levest jönnek enni.

(Tavaly töltött rántott húsok voltak)

Olyan viszonylag gyors étel recepteket kérnék, amit egy 1 éves mellett is el tudok készíteni.

Köszönöm

2023. júl. 14. 09:57
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Bocsánat, hogy eddig nem válaszoltam.

Kertes házban élünk. De a bogrács pörkölt is kilove, mert pörköltet sem akarnak enni...

Férjem sült oldalasra szavaz, de nem készítettem meg fenn a gázos sosem.

És töltött rántott hús lesz. Valószínűleg francia salátával. Köszönöm szépen a segítséget:)

2023. júl. 16. 08:58
 22/24 A kérdező kommentje:

Meg nem, ebédre jönnek:)

Hajnal 4 óta fenn vagyok, muszáj voltam babrás kaját készíteni, de nem baj. Azt csinálom amit a férjem szeret.

Meg egy nagy adag vegyes gyumolcslevest is kért amit most hűtök.

Nem akarta, hogy töltött rántott hússal foglalkozzak, de azt mindenki nagyon szereti.

2023. júl. 16. 09:05
 23/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, biztosan nagyon finom lesz minden, de azért az, hogy te hajnali 4 óta sütsz-főzöl... na, hát ezt nem nevezném gyorsnak, mint ahogy eredetileg kérted a kérdésedben. Mindenesetre jó ünneplést kívánok és boldog születésnapot az ünnepeltnek.
2023. júl. 16. 11:15
 24/24 A kérdező kommentje:

Azért, mert legtöbben rántott húst, tököt, karfiolt, fasirtot vagy pizzát ajánlották. A pizzát elgondolkodtam, de azt sógornőm utalja...

Hát nem volt egyszerű, de a férjemnek tetszett ez visszaadott mindent :)

2023. júl. 19. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!