Megszabad sütni a szalámi szerű csemege kolbászt? Úgy hogy kis darabokra szaggatom és olajban kicsit megsütöm?
Figyelt kérdés
Fontos2023. júl. 6. 12:54
1/11 anonim válasza:
Persze, miért ne? Meg rá szoktam ütni pár tojást.
2/11 anonim válasza:
Szabad, miért ne szabadna? Kipróbálod 1-2 darabon hogy egyáltalán finom-e, utána már el tudod dönteni.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen
2023. júl. 6. 13:00
4/11 anonim válasza:
Én úgy hallottam, törvény tiltja, és akár 3-8 hónapig tartó szabadságvesztéssel büntethető.
6/11 anonim válasza:
Ilyenkor mi játszódik le a fejedben, mikor ilyet kérdezel? Mert mért ne lehetne megsütni bármit? Mérgező? Vagy mégis mit csinál? Amúgy te még nem ettél kolbászos rántottát, kolbászos lecsót, pásztortarhonyát?
7/11 anonim válasza:
Persze még lehet,süsd nyugodtan.
9/11 anonim válasza:
Bármit meg lehet sütni. Hallottál már olyat hogy egy étel a sütéstől egészségtelen lett? Max az, ami már sütés előtt is az volt...
10/11 anonim válasza:
Épp most eszem, rántotta alá dobtam. De egyébként nem értem, miért ne lehetne megsütni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!