Milyen főételt készítenétek gránátalmából? Lehetőleg csirkehússal.
Én arra gondoltam, hogy vagy sütőben sütném a csirkemell filét curryvel és rá a gránátalma magokat, esetleg ananász és sajtot (csak félek, hogy elveszi az ananász a gránátalma ízét) esetleg valami spagettifélét csinálnék gránátalmás, spenótos-csirkés szósszal, viszont itt nem tudom a szószt.. Nagyon száraz lenne, ha csak lesütném valamilyen csirke fűszerkeverékben a csirkét és hozzákeverném a spenótot és a gránátalmát?
Lehet egyáltalán még friss spenótot kapni? Vagy a fagyasztott is jó erre a célra?
Ennyi lenne a kérdésözön, remélem van valakinek ötlete:)
Sztem gránátalmát nem kapsz sehol, mert arra itt már nincs pénz amikor a paradicsom is 500 forint kilója..
A friss spenóttal meg csaka vesződség van, mert azt forrázgathatod aztán darálgathatod stb egyszerűbb és ugyanoylan jó a mirelitt!!
Semmi baja nem lesz a növényeknek a fagyasztástól, és az egyébként erjedő gyümölcsök pl szilva, vagy szőlő is hetekkel tovább elálnak hűtőben tartva mint egyébként!!
szia! 6 db gránátalmából lesz kb 2 dl szósz, úg
üdv.y, hogy kifacsarod a levét és felére besűríted.
ez finom lehet egy tejszínes-sajtos csirkemellel, amit a sütőben sütsz olmósra.hozzá mehet a currys rizs.
a spenótot, meg a spagettit hagyd máskorra:))
Köszönöm a válaszokat:)
Első: van gránátalmám és csinálnék belőle valamit, ezért kérdeztem:D
Második: Szerintem nem túl száraz, én csak a csirkemellet eszem meg:) Semmilyen más húst nem. Esetleg arra gondoltam, hogy panirral (a sajt) csinalok valamit csirke helyett, de teljesen tanacstalan vagyok.. A 6 granatalma - 2dl szosz meg nagyon lehangoloan hangzik:D De azert megprobalok kihozni belole valamit, koszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!