Úriembereknek lehet kirántotthúst csinálni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy konyhatündér, de most egy nagyon gazdag, befolyásos, külföldinek kell főzmöm, így arra gondoltam, hogy csinálok neki rántott csirkemellt.2023. máj. 23. 20:34
21/27 anonim válasza:
#19 Ne vitatkozz! Ha #6 és #16 azt írta, hogy mindenki szereti, akkor szereted. Ne ismerd jobban az ízlésed, mint ők!
22/27 anonim válasza:
Nem értem, miért pontoztátok le 17-et. Szeretem a rántott húst, de sok ismerősömről tudom, hogy nem szereti. A többség és a mindenki tényleg nem ugyanaz.
23/27 anonim válasza:
A jól elkészített rántott hús is frissen, a kisütés után a legfinomabb.
Ez nem azt jelenti, hogy melegítve, vagy akár hidegen, nem jó, de úgy más a jellege a felvetett kérdés szempontjából.
Frissen kisütött rántotthússal megvendégelni, és hideg húst az asztalra tenni, nem ugyanaz.
Nekem a mikrózott a legrosszabb verzió, szívesebben megeszem hidegen, a mikrózással felszabaduló gőzök illata számomra nem kifejezetten pozitív.
25/27 anonim válasza:
És egy külföldi minisztériumban dolgozó mióta eszik más ételeket, mint egy földi halandó?
26/27 anonim válasza:
Én sértésnek venném, ha valaki rántott mellel fogadna. Az olyan unalmas
27/27 SZTANN válasza:
Mindenféle bundázott étel veszélyes pl. az epebetegeknek. Ha nincs ilyen baja, akkor nem lehet gond. De mégis javaslom, hogy legyen bundázott is meg simán grillezett is - abból valamelyik mindenkinek megfelel. Rizzsel (bele zöldség, borsó, akármi) és krumplipürével. Így már óriási választék lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!