Ananászhoz mi illik még?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék egy ananász tortát sütni, de nem tudom második iznek, illetve rétegnek mit válasszak, mi passzol szerintetek az ananászhoz? kókuszt nem szeretnék, ez a kombó már volt. Köszi :)2023. máj. 10. 20:50
1/17 A kérdező kommentje:
közben utánagondoltam. mivel az ananász kicsit savasabb, igy gondolom ananász-citrom, vagy ananász-narancs már túl savas lenne. Banán talán jobb lenne.
2023. máj. 10. 20:56
3/17 anonim válasza:
Szerintem meg hiba lenne ilyen erőszakosan ellene dolgozni a savasságnak, mert az alap karakterét teszed tönkre a végeredménynek.
Epret használnék, most nem is (annyira) drága, színbe, ízben, textúrában, szerintem kiváló kiegészítője lehet az ananásznak.
És idénye is van, tehát aktuális is.
4/17 A kérdező kommentje:
nem vagyok ellene, csak azt hittem úgy már túl savas lesz az egész:) de az eper is jónak hangzik :)
2023. máj. 10. 21:07
5/17 anonim válasza:
2-es vagyok, viszont ezt az epres verziót biztos, hogy nem sima ananász tortának hívnám, mert az eper is elég karakteres, szóval kitalálnék valami beszédes nevet, ami utal az eperre is.
7/17 anonim válasza:
"y már túl savas lesz az egész:) "
Krémekkel, habokkal, még lágyíthatsz az összképen. De szerintem alapvetően nem baj, ha erősebb a karaktere, mindenkinek úgyse lehet megfelelni. Ez olyan, hogy ha valaki egy kicsi csípősséget se bír, az ne akarjon halászlevet enni, egyen zöldbablevest... :D
8/17 A kérdező kommentje:
banánnal milyen lenne? Mert az jóval édesebb gyümölcs.
2023. máj. 10. 21:14
10/17 anonim válasza:
Banánnal inkább ilyen trópusi jellegű, és ehhez a kombóhoz én is jónak látom a csokit, az ízén kívül a színe miatt is, hogy legyen egy nagyobb kontraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!