Levesbe sajt? Miket ismertek?
Figyelt kérdés
A multkor kivancsisagbol bele reszeltem egy levesbe sajtot. Isteni volt ahogy megolvadt.
Milyen leveseket ismertek amikbe sajt kerül hivatalosan is?
Szerintetek ez ok vagy nagyon perverz dolog
2023. máj. 7. 19:39
2/10 anonim válasza:
A sajtkrémlevesek pont erről szólnak.
3/10 harebell válasza:
Paradicsomlevesbe szoktak, meg krémlevesekbe is, pl brokkoli, hagyma, fokhagyma, spárga, gomba. Francia hagymalevesbe is.
4/10 anonim válasza:
Van egy currys zellerleves, abba sajtkockákat tesznek levesbetétként.
De rengeteg olasz levesbe is megszokott.
5/10 anonim válasza:
Nem tudom, lehet-e még kapni, de régen vokt a knorrnak asszem bögrés sajkrémlevese zsemlekockákkal. Na én azt úgy szoktam megcsinálni,hogy a bögrét félig raktam reszelt sajjtal, arra ment a zacskó por, és úgy a víz. Na az tényleg sajtleves volt.
6/10 anonim válasza:
Paradicsom levesbe lazán belereszelek fél tömb sajtot
10/10 anonim válasza:
A krémlevesekbe szoktak főleg. Paradicsomleves, zöldségkrémleves, hagymaleves, sajtkrémleves, vagy a minestrone (ez nem krém mondjuk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!