Hogyan kell jól grillezni? van valami jól bevált trükkötök?
Figyelt kérdés
Nem tudom mennyire egészséges, hogy a hús füstös lesz. Mi le szoktuk takarni, hogy kicsit a füstben áljon. Kíváncsi vagyok, hogy más hogy csinálja.:)2023. ápr. 24. 19:25
2/4 anonim válasza:
Bepácolom előző nap és nem aggódom a füst(íz) miatt.
Annyi aggódni való van, hogy ezt már kihagyom.
3/4 anonim válasza:
Mindenképp előtte nap bepácolni, hogy puhuljon a lében. Amikor sütjük, a szaftból mindig merünk rá kicsit. Hirtelen sütni, mert kiszárad különben. A füst ízt szeretjük rajta. Nem gondolnám egészségtelenebbnek, mint bármi mást, amit megeszünk.
4/4 anonim válasza:
Pácoláshoz minimál olajat hasznalj mert az ég grillezés közben.
Én általában joghurtos pácot csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!