Hülyeség több féle sütit illetve húsokat csinálni meg kolbászt stb ha csak egy féle pörkölt meg leves lesz?
Akármi legyek, ha értlek, pedig nem vagyok fogyatékos!
Ha lesz leves meg pörkölt, attól még miért ne lehetne süti(k)?
és milyen húsokról beszélsz?
A pörkölthöz nokedli helyett rántott hús a köret és elmajszoltok mellé 2 fasírtot?
Ez egy sima hétköznap, hétvége, vagy valamilyen alkalom?
Mi hogy legyen? Írd már le normálisan, hogy miben kérsz tanácsot!
WTF?
Bár azt hiszem, nem csak én nem értem.
Ha jól fejtettem meg a zagyvasságot, akkor a kérdezö vendégeket vár/sok emberre föz ebédet.
Csak egyféle levest meg pörköltet készít, és az érdekli, mennyire néz ki hülyén, ha utána többféle (sült) hús, kolbász, meg sütemény lenne, nem csak egy-egy fajta azokból is.
Ne lepontozgass mindenkit, hanem írd ki normálisan a kérdést! De ha erre nem vagy képes, akkor kérd meg a moderátort, hogy törölje ezt a hülyeséget!
Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ez totál értelmetlen!
Ha készül kétféle pogácsa, meg almás pite, esetleg egy torta is, akkor pörköltből és levesből is négyfélét kellene főzni?
Milyen marhaság ez már?
Ezért nem érti senki a kérdést!
Hülyeség többféle sütot, illetve húsokat, kolbászt készíteni abban az esetben, ha csak egyféle leves és pörkölt lesz?
A te döntésed. Te ismered a körülményeket. A pörkölt nem egy ünnepi étel. A leves sem igazán.
Én magam nem igényelem, hogy más is kerüljön az asztalra
.
A további húsokat végkép nem. Süteményeket sem.
Ez valami lakodalom. Családi ünnepség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!