Ezt hogy hozhatom össze (bulgur, kukorica, bab)?
Van itthon bulgur, konzerv paradicsomszószos bab és konzerv csemegekukorica. Szeretném ezeket összefőzni, de nem tudom hogyan, nagyon nem értek a főzéshez, kérlek ne bántsatok.
Először főzzem meg a bulgurt és ha kész rakjam hozzá a babot, kukoricát vagy a paradicsomszószos babot melegítsem fel hozzá? Vagy először tegyem az edénybe a babot és utána a vizet és bulgurt? El vagyok veszve...
Én tuti pirítanék a paradicsomos bab alá hagymát, pici vízzel kicsit elfőzném majd a babbal összefőzném. A kukoricával nem főzném, mert a kukorica ilyenkor már csak keményedik, azt csak utoljára tenném bele.
Aztán hogy az előtte megfőzött bulgurra csak ráhalmozod, vagy összekevered, kizárólag tőled függ!
Nem tom, amit én csinálnék vele, az a paradicsomos babból jacket potato feltét lenne, esetleg egy kis sajttal.
A főtt bulgurból és a kukoricából meg egy salátát mellé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!