Tésztakészítőgéppel,recept szerint készített szarvacska száradás után ketté repedt.Az így készített tészta csak frissen jó? Nem szárítható?
Figyelt kérdés
2023. márc. 21. 07:28
1/8 anonim válasza:
Mivel nem írtad le sem a receptet, sem a gép tipusát, sem azt, hogy hogyan szárítottad, ezért nehéz lenne válaszolni a kérdésre.
De elvileg az így készített tésztának száríthatónak kellene lennie, ha jól csináltad.
2/8 A kérdező kommentje:
A gép SilverCrest. 215g liszt, 1 tojás,+ 80ml víz. össz 90ml.
2023. márc. 21. 08:30
4/8 anonim válasza:
Száraztésztához én csak tojást szoktam tenni,száraz volt a nyers tészta valószínű
5/8 anonim válasza:
100 g liszthez 80-100 g folyadék szükséges, akkor nem törik a tészta
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de az 5/5 rosszul mondja,mert a 100g liszthez nagyon sok a 100g víz.
2023. márc. 21. 11:44
7/8 anonim válasza:
Az 5-ös vagyok:
80 -100 ml - nem egzakt 100! - folyadékot írtam, és nem vizet, hanem összesen vége a tojás + víz mennyisége ennyi - , a 100 g liszt 80-100 ml folyadék pedig nem sok, több évtizedes tapasztalatom van benne.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az 5-ös válaszát,én azokból az adatokból indultam ki,amit a gyár megadott.215g liszt,tojás+folyadék 90ml.
2023. márc. 22. 07:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!