Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Barátnőmnek lesz szülinapja....

Barátnőmnek lesz szülinapja. Szeretnék valami finomat sütni. Találtam egy receptet. Mivel vonhatnám be a tortát és írhatnám rá a nevét?

Figyelt kérdés
Olyan receptet találtam, amibe nem kell krém csak egy nagy piskóta, ami torta alakú tele aszalt gyümölcsökkel.Csak azt sem tudom milyen mázzal lehetne be
2008. dec. 28. 16:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha aszalt gyümölcs van a tetején,én zselatinnal vonnám be.A gyümölcsökből a torta közepére az számot kiraknám az egyik fajta gyümölcsből.Lehet kapni marcipán táblát írott szöveggel.és azt tenném a torta szélére a szám alá.

Maszatka

2008. dec. 28. 17:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én simán papírból kivágom a betűket, ráfektetem a lapra és megszórom kakaóporral, majd leszedem.
2008. dec. 28. 17:25
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Az aszalt gyümit megszórni kakaóporral???Akkor nem látszik a gyümölcsök szép színe.
2008. dec. 28. 17:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hátöööö, van benne valami. :-) Mondjuk én a tiramisut szoktam így szórogatni. A zselatin tényleg jó ötlet rá...
2008. dec. 28. 17:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Fura ízlése van annak aki az aszalt gyümit kakaóporral eszegeti.Mert én a kakaóporos válaszadót is felpontoztam,nem pedig le.Mert jó megoldás más típusú tortáknál,de a gyümölcsöket nem kéne eltakarni,és szerintem ezzel nem írtam rosszat.JÖHET A LEPONTOZÁS BÁTRAN,MÁR MEGSZOKTAM!!!
2008. dec. 28. 19:13
 6/9 anonim válasza:
Bevonatnak tényleg jó a zselatin, a nevet én franciadrazséval szoktam kirakni. Vagy dunakavics ki mit szeret.
2008. dec. 29. 12:10
 7/9 anonim válasza:

Ha az aszalt gyümölcs a tésztába van keverve, akkor én csokimázzal vonnám be a tortát. És valami olyan krémmel írnám rá a nevet,amit habzsákból ki lehet nyomni.

(az aszalt gyümis piskóta majdnem olyan,mint a püspökkenyér félék, és néha azokat is leöntik csokimázzal)

2008. dec. 29. 18:58
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2009. jan. 7. 15:37
 9/9 anonim válasza:
Nekem a legegyszerűbb jutott eszembe: tejszínhab:)
2010. márc. 30. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!