Mit lehet készíteni disznóhúsból tzatziki és görög saláta mellé?
Figyelt kérdés
Recepteket is elfogadok, köszi :-)2008. dec. 28. 15:30
1/5 anonim válasza:
Felcsíkozod nagyon vékony csíkokra (így majd hamarabb megsül) a húst és bepácolod: olaj, jó sok fokhagyma, só, bors, ételízesítő, kakukkfű. Hagyod állni egy picit (1 nap lenne neki az igazi), majd serpenyőben vagy wok-ban hirtelen megsütöd!
2/5 anonim válasza:
Ha van otthon asztali grill sütő, (ha nincs a sütőbe is menni fog), vegyél grillpálcikákat. A husit kockázd fel, kb. akkorára mintha pörköltet csinálnál, olajban ízlés szerinti fűszerekkel pácold be. Kockázz még hozzá szalonnát, esetleg kolbászkarikákat és vágj fel hagymakarikákat. Ezt felváltva húzgáld fel a pálcikákra. Grillsütőn simán grillezd meg. Ha sütőben csinálod, tekerd be alufóliába, olaj nem szükséges,mert a szalonna zsiradéka elég kell, hogy legyen. Így süsd kb. 30-40 percig, hogy a husi megpuhuljon. Majd ezután szedd le róla a fóliát, és süsd szép pirosra. Remélem tetszik az ötlet! Jó étvágyat!
3/5 A kérdező kommentje:
Mindkettőt megcsináltam, szuper lett, köszi szépen :-)
2008. dec. 31. 17:39
4/5 anonim válasza:
Örülök :) Én írtam a grillpálcikás verziót.
5/5 anonim válasza:
Csíkozd fel a húst, kicsit süsd meg serpenyőben, keverd össze egy csomag gyros fűszerkeverékkel, önts rá egy doboz tejfölt, és így főzd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!