A tehén tölgyét hogy kell elkészíteni, hogy ne legyen az a tipikus bűze meg?
Figyelt kérdés
2023. márc. 13. 12:32
1/8 anonim válasza:
Abálni szokták mint a pacalt és utána elkészíteni.
De abálás alatt biztos erős szaga lesz.
5/8 Kólauborkával válasza:
Ja, gondolom a kérdező nem magyar.
Az tehén tőgy, a tölgy az a fa.
Egyébként 1# választ adott.
8/8 anonim válasza:
A pacal, ha arra gondolsz, az nem a tehén tőgye, hanem a gyomra.
Fűszerezéssel veszik el a szagát, de teljesen akkor sem lehet elvenni, viszont azt szokták mondani, hogy "enni, nem szagolni"...
A fácánból készült leves az se jószagú, viszont az egyik legfinomabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!