Tablettás édesítőszer használata főzéshez?
Figyelt kérdés
Igazából zabkásába tettem (Süssina). Rá van írva, hogy főzéshez is jó. Porrá törve szórtam bele, miután elkészült a cucc. :) Ti hogyan csináljátok? Kis vízben feloldva?2010. okt. 5. 23:08
1/4 anonim válasza:
Mi a folyékony édesítőszert szoktuk ilyenkor használni.
A tablettát csak teába szoktuk,vagy amikor levest főzünk,mert akkor a meleg "lében" úgyis "szétoszlik"
2/4 anonim válasza:
a folyékony édesítő használata kényelmesebb, de a tablettás jobb ízű. én pici (1-2 ek.) forró vízben feloldom, és úgy adom az ételbe, nem porrá törve. és is süssinát használok, ez jó főzésre (hőálló) :)
3/4 anonim válasza:
Én főzés közben szoktam beledobálni az ételbe. Már amibe kell egy kis édesítés, nem töröm össze szétolvad pillanatok alatt. Viszont azt tapasztaltam, hogy a teában már nehezebben oldódik fel, hiába forró vízbe rakom.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a segítségeteket!
2010. okt. 6. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!