Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tablettás édesítőszer használa...

Tablettás édesítőszer használata főzéshez?

Figyelt kérdés
Igazából zabkásába tettem (Süssina). Rá van írva, hogy főzéshez is jó. Porrá törve szórtam bele, miután elkészült a cucc. :) Ti hogyan csináljátok? Kis vízben feloldva?
2010. okt. 5. 23:08
 1/4 anonim válasza:
100%

Mi a folyékony édesítőszert szoktuk ilyenkor használni.

A tablettát csak teába szoktuk,vagy amikor levest főzünk,mert akkor a meleg "lében" úgyis "szétoszlik"

2010. okt. 6. 00:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
a folyékony édesítő használata kényelmesebb, de a tablettás jobb ízű. én pici (1-2 ek.) forró vízben feloldom, és úgy adom az ételbe, nem porrá törve. és is süssinát használok, ez jó főzésre (hőálló) :)
2010. okt. 6. 05:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én főzés közben szoktam beledobálni az ételbe. Már amibe kell egy kis édesítés, nem töröm össze szétolvad pillanatok alatt. Viszont azt tapasztaltam, hogy a teában már nehezebben oldódik fel, hiába forró vízbe rakom.
2010. okt. 6. 08:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a segítségeteket!
2010. okt. 6. 18:49

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!