Cheddart túltudom sütni?
Eltűnik róla. Szinte zsír az egész. Alkalmatlan arra, hogy rápirítsd valamire.
Ez a csirkére rárakom nem tudom mit takarhat, de ha domború a felület, simán lefolyik az egész, de ha lapos, akkor is elolvad, szinte eltűnik.
Megégni nem fog, nincs minek, szimplán tocsogni fog a zsírba, mint ha ráöntöttél volna 2 deci zsírt.
Nem hogy a vége felé kell rárakni, konkrétan akkor lenne érdemes rárakni, ha elkészült az étel, még forró, és tálalás előtt rárakod a sajtot, hogy kicsit átmelegedjen, és ellágyuljon.
A cheddar olyasmi jellegű sajt, mint a trappista. Nem tűnik el, nem lesz belőle zsír. Aki ilyeneket ír, az sosem járt még a
konyha közelében sem.
Természetesen túl tudod sütni, a sajt akkor jó igazán ha épp aranybarna. Ezért inkább csak olyan dolgok tetejére szokás reszelni, amit nem kell sokáig sütni, pl rakott ételek. De ha már rég beraktad a sütőbe, akkor már úgyis mindegy, ehetetlen nem lesz valószínűleg.
Abszolút nem úgy viselkedik, mint a trappista.
A privát üzenetes zaklatásoddal meg magadat minősíted. Primitív senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!