Az egyik lábast krumplifőzésre használom, így a belső fehér zománca kezd halványsárgás árnyalatot ölteni 5-6 hónap után. Elég pocsék - milyen módszerrel lehet hathatósan javítani a helyzeten (azon kívül, hogy újat vegyek)?
Figyelt kérdés
Azt sejtem, hogy olyan már nem lehet mint újkorában, de hátha van olyan módszer, amivel ismét fehérré tehető. Bár, gondolom nincs :D2023. febr. 17. 22:18
1/5 anonim válasza:
Hipós víz, Domestos simán kifehéríti, de sokkal kényesebb lesz utána.
3/5 anonim válasza:
Flóraszept vagy domestos szépen kifehéríti de hosszú távon nem tesz jót.
Vízkő is lerakódik rá.
Először folyékony súrolóval kisúrolnám es utána ecettel is körbelocsolnám és kicsit hagynám ázni. Aztán újra súrolnám.
Ha ez nem használ akkor vetném csak be a domestost.
4/5 anonim válasza:
vizezd be, rakj rá szódabikarbónát, hagyd rajta egy kicsit és súrold le
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2023. febr. 18. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!