Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az egyik lábast krumplifőzésre...

Az egyik lábast krumplifőzésre használom, így a belső fehér zománca kezd halványsárgás árnyalatot ölteni 5-6 hónap után. Elég pocsék - milyen módszerrel lehet hathatósan javítani a helyzeten (azon kívül, hogy újat vegyek)?

Figyelt kérdés
Azt sejtem, hogy olyan már nem lehet mint újkorában, de hátha van olyan módszer, amivel ismét fehérré tehető. Bár, gondolom nincs :D
2023. febr. 17. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Hipós víz, Domestos simán kifehéríti, de sokkal kényesebb lesz utána.
2023. febr. 17. 22:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Zsíroldóval súrold körbe.
2023. febr. 17. 22:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Flóraszept vagy domestos szépen kifehéríti de hosszú távon nem tesz jót.


Vízkő is lerakódik rá.

Először folyékony súrolóval kisúrolnám es utána ecettel is körbelocsolnám és kicsit hagynám ázni. Aztán újra súrolnám.

Ha ez nem használ akkor vetném csak be a domestost.

2023. febr. 17. 23:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
vizezd be, rakj rá szódabikarbónát, hagyd rajta egy kicsit és súrold le
2023. febr. 18. 11:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2023. febr. 18. 12:10

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!