Milyen sós sütit süssek szilveszterre? Valami zsíros tésztájú, OLCSÓ finomságot szeretnék. Én vmi virslis, vagy sajtos dolgot ennék személy szerint.
Énm is nagyon unom már ezt a lepontozgatást... :@ Hagyni kén eza egészet, úgyis mindenki maga dönti el hogy mit tart hasznosnak és mit nem:S
Amúgy köszi, tényleg nagyon jó válaszokat kaptam. Asszem hogy az lesz, hogy az első kettőt kombinálom össze.:D Már ha azt úgy lehet.:S Bár még nem tom.:)
Kommentre válaszolva:
Nyugodtan kombinálj. Pont azt akartam írni, hogy az első hozzászóló receptjét (ami isteni én is ismerem), kiegészítheted azzal, hogy apróra vágott virslikarikákat tekersz a kiflibe, akár még pici mustárt is nyomhatsz bele. Sajttal meg lehet szórni a tetejét.
Ha pizzakrémmel megkened mielőtt feltekered, az is isteni.
Én nem a tubusos pizzakrémet szeretem. Szoktam készíteni. Sűrített paradicsom, pici só, + Kotányi pizza fűszerkeverék. Szerintem teljesen olyan mint a pizzériákban.
De akármilyen apró töltelékkel variálhatod a kifliket! Jó étvágyat hozzá!
eddig az én virslis-levelestésztásom is 100% volt de valakinek biztos szurta a szemét hogy 100%-os. hát azért már ..... pedig télleg, finom,egyszerű és sok van belőle. :@
bea_angel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!