Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen sós sütit süssek...

Milyen sós sütit süssek szilveszterre? Valami zsíros tésztájú, OLCSÓ finomságot szeretnék. Én vmi virslis, vagy sajtos dolgot ennék személy szerint.

Figyelt kérdés
2008. dec. 27. 20:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Énm is nagyon unom már ezt a lepontozgatást... :@ Hagyni kén eza egészet, úgyis mindenki maga dönti el hogy mit tart hasznosnak és mit nem:S

Amúgy köszi, tényleg nagyon jó válaszokat kaptam. Asszem hogy az lesz, hogy az első kettőt kombinálom össze.:D Már ha azt úgy lehet.:S Bár még nem tom.:)

2008. dec. 28. 09:35
 12/16 anonim ***** válasza:
87%

Kommentre válaszolva:

Nyugodtan kombinálj. Pont azt akartam írni, hogy az első hozzászóló receptjét (ami isteni én is ismerem), kiegészítheted azzal, hogy apróra vágott virslikarikákat tekersz a kiflibe, akár még pici mustárt is nyomhatsz bele. Sajttal meg lehet szórni a tetejét.

Ha pizzakrémmel megkened mielőtt feltekered, az is isteni.

Én nem a tubusos pizzakrémet szeretem. Szoktam készíteni. Sűrített paradicsom, pici só, + Kotányi pizza fűszerkeverék. Szerintem teljesen olyan mint a pizzériákban.

De akármilyen apró töltelékkel variálhatod a kifliket! Jó étvágyat hozzá!

2008. dec. 28. 10:01
 13/16 A kérdező kommentje:
Kösziiii.:D
2008. dec. 28. 12:38
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

eddig az én virslis-levelestésztásom is 100% volt de valakinek biztos szurta a szemét hogy 100%-os. hát azért már ..... pedig télleg, finom,egyszerű és sok van belőle. :@

bea_angel

2008. dec. 28. 13:00
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nah. Én mindenkit felfelé pontoztam mert mindegyik hozzászólás tuti. Amúgy ez a pontozás egy idiótaság. Nem is szoktam pontozni de most megtettem mert tényleg van valami idióta aki lefelé pontozgat. De jó neki hogy ilyen ku...ra ráér.....
2008. dec. 28. 15:17
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
A kommentre írt válaszomat valaki nem tudom miért ítélete ennyire rossznak. Kissé rosszul esik, akinek nem tetszik ne csinálja így ennyi. Olyan kedvet kaptam ehhez a kiflisütéshez, hogy holnap már bele is vágok. Kis vendégség jön hozzánk este, ezzel fogom őket megkínálni. Pizzakrémes és virslis kiflivel :)
2008. dec. 28. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!