Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Krumplifőzelék? Lehet így...

Krumplifőzelék? Lehet így baja? Bővebben, lent.

Figyelt kérdés
Már félig készen van a krumplifőzelék, csak még nincs behabarva. Arra gondoltam, hogy ma már nem habarom be,hanem majd csak holnap. Mert ha behabarnám, forrón nem tudnám eltenni a hűtőbe. És ugye így annyira nem romlandó. Na most akkor hogy lenne a jó? :) Hűtőbe tűzforrón nem teszem be és lassan pedig alszok. :)
2010. okt. 2. 21:34
 1/4 anonim válasza:
56%
Amíg kiírtad ezt a kérdést, simán behabarhattad volna. ;)
2010. okt. 2. 22:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha hideg a kamrád,nyugodtan hagyd ott holnapi. Akkor is behabarhatod.
2010. okt. 2. 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha már a kamra is hideg akkor behabarva is kint hagyhatja. Nem? Sőt egy éjszakáig sztm még a konyhaasztalon is eláll.
2010. okt. 2. 23:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves első!


Nem a habaráson volt a hangsúly, hanem azon, hogy ha NEM habarom be és forró, kint hagyhatom-e.

De szerencsére kaptam két jó választ is :)

Köszönöm.

De habarás nélkül hagytam kint és nem lett baja.

2010. okt. 3. 07:22

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!