Krumplifőzelék? Lehet így baja? Bővebben, lent.
Figyelt kérdés
Már félig készen van a krumplifőzelék, csak még nincs behabarva. Arra gondoltam, hogy ma már nem habarom be,hanem majd csak holnap. Mert ha behabarnám, forrón nem tudnám eltenni a hűtőbe. És ugye így annyira nem romlandó. Na most akkor hogy lenne a jó? :) Hűtőbe tűzforrón nem teszem be és lassan pedig alszok. :)2010. okt. 2. 21:34
1/4 anonim válasza:
Amíg kiírtad ezt a kérdést, simán behabarhattad volna. ;)
2/4 anonim válasza:
Ha hideg a kamrád,nyugodtan hagyd ott holnapi. Akkor is behabarhatod.
3/4 anonim válasza:
Ha már a kamra is hideg akkor behabarva is kint hagyhatja. Nem? Sőt egy éjszakáig sztm még a konyhaasztalon is eláll.
4/4 A kérdező kommentje:
Kedves első!
Nem a habaráson volt a hangsúly, hanem azon, hogy ha NEM habarom be és forró, kint hagyhatom-e.
De szerencsére kaptam két jó választ is :)
Köszönöm.
De habarás nélkül hagytam kint és nem lett baja.
2010. okt. 3. 07:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!