Ha a gulyáslevest sertés húsból csinálom, akkor az kondás leves lesz?🤔
Figyelt kérdés
#Kondásleves
2023. jan. 1. 13:50
12/16 anonim válasza:
Ha úgy nézzük igen! Én is úgy csinálom a levest hogy sertésből mert családba nem sokan szeretik a marhát! Meg olcsóbb is amúgy a sertés ugye! Meg mi alapból gazdagon csináljuk vagyis megy bele bab, meg zöldség is! A sima gulyás meg úgy tudom hús meg zöldség, a bab gulyás meg csak bab és hús!
13/16 anonim válasza:
mágnás gulyás a legjobb ha mond itt valakinek valamit
14/16 A kérdező kommentje:
Én nem értek hozzá, én csak el akartam sütni ezt a gyenge poént. Amit ugye a 2-es válaszolótól hallottam.
Nem is tudok főzni, szóval én nem csinálom semmilyen húsból.🤷♂️
2023. jan. 7. 21:07
15/16 anonim válasza:
Poénkodás az megy. Valóban kondásleves vagy kondás gulyás a neve.
16/16 anonim válasza:
A gulyás marhából van! A bab gulyás marha meg bab! A sertés húsból az pl csülkös bab leves! Vagy ha combból akkor kondás bab(sertés alapanyag! Ha az értelmezést nézzük akkor igen! Végülis nem gulyás mert nem marhából vagy marha pásztori étel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!