Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik a jobb sütibe?

Melyik a jobb sütibe?

Figyelt kérdés
Margarin vagy csökkentett zsírtartalmú vaj (60%)
2022. dec. 17. 17:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Én direkt sütéshez való margarint szoktam beletenni.
2022. dec. 17. 17:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
65%

Csakis a 82%-os rendes vaj!


Főleg ha linzert, vagy más minőségi sütit akarsz sütni.

2022. dec. 17. 17:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
56%
E kettő közül mindegy, egyik se jó, de a vaj mégiscsak természetesebb, adalékmentesebb (talán). A minőségi sütiben rendes vaj van.
2022. dec. 17. 17:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Milyen sütiről lenne szó?
2022. dec. 17. 17:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem mindegy.Amelyiket gondolod.Én a minap vajjal sütöttem a linzert és nagyon jól sikerült.Margarinnal is jó lett volna csak nem volt.
2022. dec. 17. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem konkrét süti, hanem általánosságban a sütikbe, krémekbe. Többet is kinéztem karácsonyra. Természetesen tudom, hogy a rendes vaj lenne a legjobb. Nyilván azért ez a kettő merült fel, mert a vaj drága a pénztárcámnak.
2022. dec. 17. 19:35
 7/11 anonim ***** válasza:
70%

6: pedig nagyon függ a sütemény fajtájától, hogy jó-e bele a gyenge minőségű vaj, vagy nem....


OK, drága! De a zsírszegény vaj meg nem annyival olcsóbb, hogy megérje tönkretenni egy komplett tepsi süteményt pártíz forint miatt.


A lidl-ben 429 ft a 10 dkg-os csökkentett zsírtartalmú vaj.


Normál vaj 1090 ft 250 g-os. Tehát kb. 436-ra jön ki 10 dkg.


Gyakorlatilag nincs különbség....


Csak a süti végeredményében! OTt viszont hatalmas!


A csökkentett zsírtartalmúból egy linzerkarika, vagy más hasonló süti garantált kudarc...

2022. dec. 17. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 A kérdező kommentje:

Most akciós a csökkentett zsírtartalmú. Egynél nem nagy különbség, de soknál már igen.

Nagymamám gyakran sütött linzert, de vajat soha nem használt. Mindig, mindenhez csak Ráma margarint. Akkor ezek szerint az lenne a jobb választás?

2022. dec. 18. 05:08
 9/11 anonim ***** válasza:

8: azt választasz, amit akarsz...

Ha neked _az_ a jobb, mert a margarinról a nagymamád jut eszedbe, akkor válaszd azt.


Már nem nagy a különbség a Rama és a vaj ára között.


Nekem nem érné meg 1-200 ft miatt elrontani a sütit - mert én a vajat szoktam meg. De ha a te ízlésedhez a margarin áll közelebb, akkor válaszd azt.

Mindenesetre a zsírcsökkentet vaj egy linzernél nem fogja hozni azt a minőséget, ami a linzer lényege.


OK, látom, hogy most akciós az csöki vaj, 380.

Ami fentebb szerepel, a minőségi vajból 440 ugyanígy 10 deka.


Tehát van 60 ft különbség az árban.


Mi ma 60 ft...???

2022. dec. 18. 11:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:

.... bocs, véletlenül lemaradt az utolsó bekezdés.


Ha egy sütibe kell pl. 5-6 tojás (600 ft), negyed kiló dió (1200), és a többi hozzávaló, nem hinném, hogy ez a 60 vagy 120 ft nyom a latban a spórolásnál....

2022. dec. 18. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!