Melyik a jobb sütibe?
Csakis a 82%-os rendes vaj!
Főleg ha linzert, vagy más minőségi sütit akarsz sütni.
6: pedig nagyon függ a sütemény fajtájától, hogy jó-e bele a gyenge minőségű vaj, vagy nem....
OK, drága! De a zsírszegény vaj meg nem annyival olcsóbb, hogy megérje tönkretenni egy komplett tepsi süteményt pártíz forint miatt.
A lidl-ben 429 ft a 10 dkg-os csökkentett zsírtartalmú vaj.
Normál vaj 1090 ft 250 g-os. Tehát kb. 436-ra jön ki 10 dkg.
Gyakorlatilag nincs különbség....
Csak a süti végeredményében! OTt viszont hatalmas!
A csökkentett zsírtartalmúból egy linzerkarika, vagy más hasonló süti garantált kudarc...
Most akciós a csökkentett zsírtartalmú. Egynél nem nagy különbség, de soknál már igen.
Nagymamám gyakran sütött linzert, de vajat soha nem használt. Mindig, mindenhez csak Ráma margarint. Akkor ezek szerint az lenne a jobb választás?
8: azt választasz, amit akarsz...
Ha neked _az_ a jobb, mert a margarinról a nagymamád jut eszedbe, akkor válaszd azt.
Már nem nagy a különbség a Rama és a vaj ára között.
Nekem nem érné meg 1-200 ft miatt elrontani a sütit - mert én a vajat szoktam meg. De ha a te ízlésedhez a margarin áll közelebb, akkor válaszd azt.
Mindenesetre a zsírcsökkentet vaj egy linzernél nem fogja hozni azt a minőséget, ami a linzer lényege.
OK, látom, hogy most akciós az csöki vaj, 380.
Ami fentebb szerepel, a minőségi vajból 440 ugyanígy 10 deka.
Tehát van 60 ft különbség az árban.
Mi ma 60 ft...???
.... bocs, véletlenül lemaradt az utolsó bekezdés.
Ha egy sütibe kell pl. 5-6 tojás (600 ft), negyed kiló dió (1200), és a többi hozzávaló, nem hinném, hogy ez a 60 vagy 120 ft nyom a latban a spórolásnál....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!