Ezt a sütit hogy lehetne "nedvesebbé" tenni?
Egy nagyobb bögrét vagy műzlis tálat előveszek, összekeverem benne az alábbiakat:
4 ek lisz, 4 ek porcukor, 1 kk sütöpor, 2 ek kakaó, 1 tojás, 3 ek tej, 3 ek olaj
Ha jól összekutyultam, akkor 600 W-on, 3 percre berakom a mikóba, aztán még úgy melegen el is szokott fogyni.
Múlkor írta valaki pár napja itt a fórumon, és kimásoltam egy word-be. (nem válaszoltam a kérdésre akkor, így nem találom a kérdést).
Megcsináltam, de iszonyú száraz lett. Mivel lehetne még kipróbálni, hogy olyan finom és puha legyen? Köszi.
Ne haragudj, de nem ez volt a kérdésem.
Amúgy finom volt, csak száraz. Baracklekvárral kimondottan finom volt. Sütni egyáltalán nincs időm, és nem is tudok sütni.
Oh, köszönöm szépen! :) Megpróbálom úgy is akkor.
Meg arra is gondoltam, hogy kakaót nem teszek bele, de teszek bele 5 dkg túrót. Az elrontaná vajon? Vagy egy reszelt alma? Elég kezdő vagyok, bocsánat.
Én egy kanállal kevesebb cukrot teszek bele,és nem valódi kakaót,hanem cukrozottat,és egy kanállal több tejet.
Kedvem szerint tesszek bele mazsolát,egy lanálnyi kelvárt (házit,mert a bolti zselatni tartalmaz és,az elolvad). De tettem bele már szeletelt mandulát,cukrozott gyümölcsöt,apróra vágott diót stb.
Ha tűrót teszel bele,jól keverd el,és ne legyen több egy kanálnyinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!