Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ezt a sütit hogy lehetne...

Ezt a sütit hogy lehetne "nedvesebbé" tenni?

Figyelt kérdés

Egy nagyobb bögrét vagy műzlis tálat előveszek, összekeverem benne az alábbiakat:

4 ek lisz, 4 ek porcukor, 1 kk sütöpor, 2 ek kakaó, 1 tojás, 3 ek tej, 3 ek olaj

Ha jól összekutyultam, akkor 600 W-on, 3 percre berakom a mikóba, aztán még úgy melegen el is szokott fogyni.

2010. szept. 30. 22:29
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Múlkor írta valaki pár napja itt a fórumon, és kimásoltam egy word-be. (nem válaszoltam a kérdésre akkor, így nem találom a kérdést).

Megcsináltam, de iszonyú száraz lett. Mivel lehetne még kipróbálni, hogy olyan finom és puha legyen? Köszi.

2010. szept. 30. 22:31
 2/12 anonim ***** válasza:
37%
Már bocs az OFFért,de szerintem egy kalap sz...t se érnek a mikrós "sütik" már,ha annak nevezhető. Száraz,mállós és undorító,ja és nemis süti pfejjj.
2010. szept. 30. 22:33
 3/12 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de nem ez volt a kérdésem.

Amúgy finom volt, csak száraz. Baracklekvárral kimondottan finom volt. Sütni egyáltalán nincs időm, és nem is tudok sütni.

2010. szept. 30. 22:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Kakaó helyett próbáld meg 5 dkg olvasztott csokival. Nekem alapból az van a receptben, amúgy minden ugyanez, mint a tiédben. Ha még így is száraz lenne, akkor egy hajszálnyival kevesebb időre tedd be a mikroba.
2010. szept. 30. 22:40
 5/12 A kérdező kommentje:

Oh, köszönöm szépen! :) Megpróbálom úgy is akkor.

Meg arra is gondoltam, hogy kakaót nem teszek bele, de teszek bele 5 dkg túrót. Az elrontaná vajon? Vagy egy reszelt alma? Elég kezdő vagyok, bocsánat.

2010. szept. 30. 22:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A túró jó ötlet, de az alma nem tudom hogy viselkedik a mikroban. Azzal lehet, hogy túl vizes lenne. Bár egy próbát megér.
2010. szept. 30. 22:53
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne reszeld az almát, csak kockákra vágd. Talán úgy nem áztatja el a tésztát annyira.
2010. szept. 30. 22:54
 8/12 A kérdező kommentje:
Jó ötlet köszi. :) Akkor először az olvasztott csokit fogom kipróbálni, utána a túrót, és végül az almát. Még a végén alkotok valami újdonságot a konyhában :)
2010. szept. 30. 22:55
 9/12 anonim ***** válasza:

Én egy kanállal kevesebb cukrot teszek bele,és nem valódi kakaót,hanem cukrozottat,és egy kanállal több tejet.

Kedvem szerint tesszek bele mazsolát,egy lanálnyi kelvárt (házit,mert a bolti zselatni tartalmaz és,az elolvad). De tettem bele már szeletelt mandulát,cukrozott gyümölcsöt,apróra vágott diót stb.

Ha tűrót teszel bele,jól keverd el,és ne legyen több egy kanálnyinál.

2010. okt. 1. 07:54
 10/12 anonim ***** válasza:
dió vagy mandula a kakaó helyett
2010. okt. 1. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!