Csirkés cézár salátát, mert minden volt itthon hozzá, de már kezdett egy kicsit szottyadni a jégsalátám és sajnáltam volna, ha pocsékba megy, meg a kenyerem sem volt már igazi, tökéletes lett krutonnak.
Ergo maradékmentés zajlott.
Tegnap húslevest csináltam, ahhoz is volt minden és a zöldségeim már több naposak voltak, ez tűnt logikusnak.
Egyúttal átnyálaztam a fagyasztót is és megállapítottam, hogy van még bekevert, de ki nem sütött fasírt-masszám, a szintén "nem az igazi" krumplimmal, amiből püré lesz, tökéletes és akkor holnap sem kell boltba menni a főzéshez.
Pár napja nem voltam itthon, (nem tervezett távollét) és most mentek mindent, amit tudok, ilyen árak mellett nincs az az isten, hogy bármit kidobjak.
Zöldségevest és sült cs.szárnyat, rizzsel, kukoricasalátával.
Semmi extra, maradékmentő ebéd volt :)
Reggelire maradékokból melegszendvics készült.
Ebédre sült pulykaszárny volt, hozzá a maradék franciasaláta.
Tyúkhúsleves maradt vasarnapról, ebből is fogyott.
Nézegetem már egy ideje a karfiolt a hűtőben, csak nem tudom mi legyen belőle. De a tejföl is nyitva, van kis maradék kolbász, kibontott virsli, pici sajt, és túl sok krumpli, így inkább rakott krumpli lesz ma, ezzel sok aprósag el fog fogyni. A karfiol vár még kicsit.
Ma meg a barátomnak husigolyó van (plusz fagyóba készült hamburger-pogácsa) rizzsel, nekem meg maradékmentő csirkés-tejszínes tészta.
Így kb minden elfogyott, ami az elmúlt 2-3 napban a hűtőben volt közeli lejárattal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!