A rántott borjúlábbnak milyen az íze, finomabb mint a rántott hús?
Tele van főtt inakkal, amik az előfőzéstől gyakorlatilag kocsonyás állagúak lesznek. Attól, hogy be van panírozva és kisütve nem is hasonlít ízben-állagban az általad ismert rántott húshoz.
Ha valaha ettél csirkelábat és szeretted, akkor ez is ízleni fog.
Nem eldönthető, hogy kinek, mit jelent az, hogy finom, vagy sem, és mi a finomabb.
A borjúhús ízvilága sem jön be mindenkinek, lehetetlen azt kijelenteni, hogy neked ízleni fog-e, vagy sem.
Annyit lehet elmondani, hogy a borjú fiatal állat volt, ami kihat a hús állagára, ízére. Az, hogy ez neked mennyire bejövős, csak te tudod eldönteni.
Az állat korából adódóan az inak még nem erősödtek meg, a húsokban a rostok is lazák és az ízére kihatással van, hogy a tej, vagy a takarmány volt-e a fő tápláléka.
Megkóstolod, és kialakul róla a saját véleményed.
Hason ló ez, mint a szilveszteri sült malac - azt sem szereti mindenki, mert nem a megszokott disznóhús íze van (nem, mert nem a megszokott korban került asztalra a húsa)
Kocsonyás állagú. Tulajdonképpen úgy főzi az ember, mint a hagyományos húslevest, fűszerekkel. Míg le nem jön a csontról a hús. Szépen leválasztod, nagyobb darabokkal, majd hagyományosan kirántod.
Aki szereti a kocsonyás állagú húsokat, mint pl. a sertésköröm, az a borjúlábat is kedvelheti. Rizzsel + szalmakrumplival, tartármártással, paradicsom+ uborkasalátával szeretem a legjobban. Nálunk az lesz 26-án. Nem olcsó, de nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!