Hogy csináljak kemény habot tojásfehérjéből mindenféle habverő nélkül?
Figyelt kérdés
Se kézi, se gépi habverőm nincs. A tojáshab habcsókhoz, habkarikához kellene.2008. dec. 24. 09:04
1/5 anonim válasza:
Ha más nincs lehet próbálkozni villával, csak úgy elég fárasztó. Vagy foghatsz egy drótot is, hajtogass belőle habverő formát, sterilizáld, és az is jó.
2/5 anonim válasza:
akkor már egyszerübb kölcsönkérni egyet a szomszédtól
villával nem fog menni vagy 30perced rámegy szerintem kérj egyet kölcsön
3/5 A kérdező kommentje:
Olyan nem lehet esetleg, hogy gőz fölött simán kevergetve megkeményedik a hab? Egy helyen láttam egy recept részeként, de nem vagyok meggyőződve, hogy így menni fog.
2008. dec. 25. 05:34
4/5 anonim válasza:
Hát ha nem olyan sok tojást versz föl egyszerre akkor villával is fel lehet. Illetve lehet olyat hogy két villát egymásra raksz és kicsit elcsúsztatod egymáson és így vered fel. Duplát számít. Én így vertem fel annak idején a koliban a tojásfehérjét habosra a piskótához.
Aztán amint tudsz menj egy boltba és vegyél legalább egy kézi habverőt. De ha tudsz spórolni akkor megéri egy kézimixert venni. Akár ilyen olcsóbbat is, ha nem használod sűrűn megteszi az olcsóbb is.
5/5 anonim válasza:
Arra vigyázz, hogy a kézi habverésnél ha elmulasztod azt a pillanatot, amikor a tojás elkezd habosodni, akkor utána összeesik, ha bakot ugrasz, ha egeret szülsz, akkor is. Tényleg egyszerűbb kölcsönkérni egy habverőt. (Nekem már sikerült kézzel habot csinálni a tojásfehérjéből, nagyon fárasztó!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!