Ki mit főz, süt karácsonyra?
Ahol én élek, csak a 25-e ünnep és akkorra meg a barátaink meghivtak vacsorára. Igy főzni nem főzök semmit.
Sütni sütök két adag kalácsot ajándékba. Beiglit akartam, mert már évek óta nem ettem, de sajnos nem kaptam sem diót, sem mákot.
Én is gyerek vagyok még^^, de leírom nálunk mi az étlap:P!
Szent Este:
- Halászlé és Zacskós leves(de ez csak azért mert a hugom(5 éves) nem szereti a halászlevet és ő is akar levest enni)
- Sajtos csirkemell (a tepsi aljáában sonka arra sajt tejföl csirkemell és megint sajt)
- Köret:Rizs, Krumpipüre
- Savanyúság, Franciasaláta
- Desszert: Bejgli(Mákos,diós), Túrótorta, és Kókusz tekercse, kekszes süti( tálcába teszünk kekszet arra rakunk cukros tejfölt és ismét ugyanez a folyamat a tetejére gyümölcs és gyümölcskocsonya) nagyon egyszerű és finom süti
25:
Anyukám szüleihez megyünk
- Halászlé, Húsleves
- Pacal, Rántott jús( Csirkemell, karaj, csirke comb, csirke szárny), göngyölt hús, töltött hús, fasírozott
- Köret: Rizs, Párolt zöldség
- Franciasaláta, savanyúság
- Kb. 6-7 féle süti + 1 torta (madártej szelet, sport szelet, tiramisu, kekszes süti, eperhabos süti, vanilia habos süti, csokihabos süti , leopárd torta...)
26:
Apukám szüleihez és az unokatesómékhoz megyünk:
- Húsleves, Hal.lé
- Rántott hús, rizs
- Palacsinta, Bejgli
Ennyi^^!!XD
Aszalt gyümölccsel töltött pulykamell és mézeskalács amit a 2 éves kislányommal csinálok!
26/L
Szenteste: halászlé és Beigli
25:
Töltötkáposzta
26:
Tyúkhúsleves
Gombás-rizs
Rántottt Hús
Mézes szárny
Gombás hús
Sült oldalas
ezenkívül.:ishler,zserbó,pudingosostya,mézeskalács + 2 torta
Én még gyerek vagyok de leírom anyu mit szokott csinálni:^^
24.e..Töltött pulyka rizzsel savanyúsággal
25.e:nagyimnál:Huuuu husleves,mindenféle husok (rántott,fasírt)köretek krumpli püré ,krumpli golyó,rizs,krumpli sali,görög sali.Sütinek:bejglik,zsuzsa süti,csokis keksz,püspök kalács,csokis croassant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!