Ebben a grillezős videóban milyen húst használ a férfi az alábbi pontnál?
Figyelt kérdés
[link] ez itt a link. A hús az 1:06:24-nél látható. Sajnos nem beszélnek a videó alatt és nincs leírás.
Ez netán valamiféle belsőség? Lehúzza róla a külső részt.
2022. aug. 13. 19:50
11/14 anonim válasza:
Állattartóként feltéteztem nagyobbat: Ha egy négytermetű kakasnak simán van féltenyérnyi. ritkán akár tenyérnyi heréje idős állatnál, , a tevének se lehet apró.
12/14 anonim válasza:
11. Igen, pont erre írtam hogy a látszat néha csal. Ezt vagy elfogadod, vagy nem. A te döntésed!
13/14 A kérdező kommentje:
8-as: nekem nem az volt a benyomásom, hogy ez egyáltalán here és pláne nem bárányé. Viszont a tevének uszonya sincs. Itt ugyanis halat is sütnek
2022. aug. 13. 20:58
14/14 anonim válasza:
13. Pedig az egyértelműen here. Egyébként ha megnézed a csávó többi videóját, általában azokban sem csak egy állattal foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!