Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért keményedik meg a szójasz...

Miért keményedik meg a szójaszelet, ha pl. Krántom?

Figyelt kérdés
2022. aug. 13. 12:46
 1/3 anonim ***** válasza:
62%
Mert nem hús:)
2022. aug. 13. 19:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
64%

Előfőzöd? Akkor az túl van sütve. Csak rá kell piritani a bundát magas hőfokon, gyorsan.

Ha nem főzöd elő, akkor az a hiba XD

2022. aug. 14. 11:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbálom
2022. aug. 19. 17:53

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!