Mit tudok készíteni itthon?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok most vagyok abban a korszakomban h néha sütök főzök.:) valami édesre fáj a fogam.Már néztem a bögrés sütit,de itthon nincs tojás.Szóval valaki tudna olyan valamiféle kis receptet ajánlani,amibe nem kell tojás? lehetőleg ne túl bonyolultat mert nem bízom magamban.:D Igaz olyan sokminden sincs itthon,de valamit össze szeretnék dobni.Ajánlatok?2010. szept. 23. 17:01
11/14 A kérdező kommentje:
igen,pont most csináltaam tejbedarát.:) köszönööm.:)
2010. szept. 23. 17:49
12/14 anonim válasza:
Azt most én is ennék! De itt meg tej nincs. :S :D Jó étvágyat! :)
13/14 anonim válasza:
túró + kókuszreszelék + cukor
összekavarod csinálsz belőle golyókat aztán kókuszreszelékbe forgatod
a közepébe mehet gyümölcs, én banánnal csináltam
14/14 anonim válasza:
Sport szelethez sem kell sok minden, és 10 perc alatt kész.
25 dkg cukor, 2 dl tej, egy margarin, 2 ek kakaópor (keserű), egy kis rum aroma, egy csomag (fél kg) darált keksz, és egy kis csoki a tetejére..
A hozzávalókat összeöntöd (kivéve a kekszet és a csokit), felolvasztod, de ne forrjon, majd hozzákevered a kekszet, kiöntöd formára, rákened a csokit, kihűtöd és kész.
Mi szeretjük nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!