Karfiolsteak (vagy más karfiol föétel) recept(?)
Kipróbált recepteket kérnék karfiolsteak vagy egyéb állati termék mentes karfiol föételekhez, lehetöleg valami módon sütve a karfiolt.
Különbözö allergiák és intoleranciák miatt semmiféle állati fehérjét nem fogyaszthatok, legalább is egy ideig, ezért keresnék valami alternatívát.
Lehetöleg növényi helyettesítöket sem szeretnék tejtermékek helyett használni, föleg olyan recepteket, linkeket kérnék, amikhez nem kell semmiféle elöre feldolgozott hozzávaló.
(A karfiolból nem lehet steak-et csinálni, meg hasonló kommentárokat nem kérnék, aki tud szöveget értelmezni, az fel tudja fogni a kérdésem lényegét.)
Elöre köszönök minden segítséget!
Nagyon szépen köszönöm a linket is, meg a normális választ is!
Valóságos felüdülés, hogy van, aki felfogja a kérdést és segít.
A többiben sem, ugyanis a #10-es választ is én (#4, #8) írtam, méghozzá úgy, hogy beírtam a googlebe, hogy "karfiol steak" lapoztam kettőt-hármat, majd random rányomtam egy találatra.
Ennyit érsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!